|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  2 3 [4] 5 6   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Облекување на бебе во зима
2.1.2011 17:04:52   
Џесика
Е јас имав добиено едно боди за повојница, се закопчуваше цело и напред како долу, ама многу одгрлено му беше во гушата, мислам од бебето дека е купено, а стварно практично ми беше за пресоблакање во спиење.

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 76
2.1.2011 23:07:23   
Sandric
Noke samo po bodi bez rakavi i pizami a pokrieno so jorgance a denje so isto takvo bodi i odozgora bodi na dolgi i ako e mnogu ladno i plus nekoja tenka bluza.A dole e samo po corapi i trenerki.
Ne gi tuntajte decata mnogu!!!

Непосредна врска до пораките: 77
2.1.2011 23:41:59   
AnnaMolly RR
Преку ден во боди, хулахопки, подебели тренерки, чорапи и топлинки. Ако оди кај свеки во потенки, памучни тренерки зашто се греат на дрва и е пекол.
Навечер спие горе по боди и дебели пижами а доле само пантолони со ногавички плус чорапчиња. Го покривам со ќебе и јорган, ама навечер не грееме.

Live and let live

(Одговор на членот Sandric)
Непосредна врска до пораките: 78
3.1.2011 0:37:20   
Nadezna
A dali na bebinjata im stavte kapce za spienje?
Jas ne praktikuvam, mu go vadam koga ke si legne navecer.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 79
3.1.2011 0:49:55   
Snowhite RR
Па Михаил кога беше бебе, му ставав, ама патронажната ми рече дека нема потреба, само после капење и по неколку саати да му го вадам

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Nadezna)
Непосредна врска до пораките: 80
3.1.2011 0:51:25   
Nadezna
Исто и јас правам, а Дамјан има и коса, мислам дека нема потреба да се склетисува

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 81
3.1.2011 0:57:12   
Maca25
Јас на ќерка ми и ставав капче после бањање, но таа одма заспиваше и капчето и се вадеше. Нашиот стан иако е многу топол дење, навечер кога нема парно и надвор е - (минус) некоја температура гледам да е убаво покриена. но ете и како бебе и сега мора да спие без чорапи и нозете да и бидат откриени (исто како мене). Додека беше бебе воопшто не ја тунтав преку ден, едно боди до долги ракави, блузичка потенка, а доле чорапчиња и некои пантолончиња. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Nadezna)
Непосредна врска до пораките: 82
15.1.2011 20:50:06   
Felly RR
Јас минатото зимо и ставав капче, а сега не. За спиење е со боди и пижами, а дење боди, памучна блузичка, хулахопки, тренерки. И ако позалади и ставам и горна тренерка.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 83
16.1.2011 9:04:09   
Snowhite RR
Јас капа му ставам само за надвор, а му облекувам боди, поткошулче, блуза, хулахопки и тренерки, а кога излегуваме и горна тренерка и вентијага и шал се разбира. Е сега кај свекрва ми е потопло, не му облекувам поткошула за таму кога го носам

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 84
16.1.2011 9:45:33   
Octavia
Кај нас е многу топло, па за по дома само едно боди со долги ракави, долу тренерчиња и чорапчиња, и толку. За спиење боди без ракави и пижамки, плус чорапчиња (куси). Е затоа за надвор немам осет user posted image . Во декември кога надвор беше околу -10 ја облеков скафандер, капче, шалче, под скафандерот друг скафандер (тенок), блузичка дебела, боди со долги ракави, термо пантолони и хулахопки и чорапи user posted image  и беше испотена кога стигнавме (без парно во колата!). А јас си мислев па нели е -10...

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 85
16.1.2011 10:14:23   
arh_diz
Za vo soba mu oblekuvam bodi na kratki rakavi bluzicka pantaloni i corapcinja. Vo stan e premnogu toplo . A za nadvor mu oblekuvam bodi na dolgi podebela bluza ,zivri pantaloni kapa i skafander.

Биди тоа што си

(Одговор на членот Octavia)
Непосредна врска до пораките: 86
29.9.2011 8:59:21   
Natuska85
Незнам сега ова време дали да му oблекувам чорапчиња за навечер?Многу е саклетџија и нонстоп нозете му се извадени надвор, а и не му се ладни кога ќе му ги чепнам навечер.user posted image user posted image user posted image Вие им облекувате ли?

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 87
29.9.2011 9:10:12   
Marija_L
Natuska nemoj da go ucis da spie so corapi, i Luka e skletcija, i non stop se otkriva i e ziva voda koga ke stane.
Gledaj od ovoj aspekt kolkusi ti oblecena isto i nego oblekuvaj go. MOj sovet za corapi ne, eve mene mi oblekuvale corapi
i leto zima ja so corapi spijamuser posted image ,a gi soblecam odma nastinuvamuser posted image kilavkouser posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 88
29.9.2011 9:11:31   
Bububebe
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Незнам сега ова време дали да му oблекувам чорапчиња за навечер?Многу е саклетџија и нонстоп нозете му се извадени надвор, а и не му се ладни кога ќе му ги чепнам навечер.user posted image user posted image user posted image Вие им облекувате ли?

Ако не му се ладни нозете нема потреба од чорапчиња.И јас не  му облекувам чорапчиња

Непосредна врска до пораките: 89
29.9.2011 10:17:17   
anedespo
Nie veke site spieme so corapi. Nozete im se ladni bez corapi. A i taka premnogu se otskrivaat navecer. Barem se obleceni.

(Одговор на членот Bububebe)
Непосредна врска до пораките: 90
29.9.2011 10:22:35   
AnnaMolly RR
Јас ни во лето ни во зима не му облекувам чорапи за спиење.

Live and let live

(Одговор на членот anedespo)
Непосредна врска до пораките: 91
29.9.2011 11:19:05   
Pepelaska *
исто и јас баш се двоумевме со мм дали да го оставаме со чорапи ама решивме подобро без нив а сега кога му се спие сам ги собуваuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 92
29.9.2011 11:38:00   
rina13
И ние не носиме чорапи за спиење,баш ноќеска ко за прв пат викам ај да и облечам и ја покрив со подебело ќебенце,ама сабајле ја најдов ем без чорапи ем без долни пижамиuser posted image user posted image user posted image ке и купам исцело пижами и нема да му ја мислам,а чорапчиња веќе не и ставам.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 93
29.9.2011 11:46:57   
Џесика
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

исто и јас баш се двоумевме со мм дали да го оставаме со чорапи ама решивме подобро без нив а сега кога му се спие сам ги собуваuser posted image

user posted image user posted image user posted image   Е ме изнасмеа со ова!!!
Моево ѕверче не што не сака чорапи во спиење, ами ако му е искривено чорапчето или работ кај прстите ако е крут, одма плаче и ги вади, едвај некако успевам да му облечам преку ден, многу е с'клетчија... и нека го,боље него зимурлија user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 94
29.9.2011 23:10:58   
vida
Jas pocnav da mu oblekuvam corapcinja za nunanje radi toa sto mnoogu se otkriva i ako nema corapcinja kamen mu se nodjinjata.Inaku nemav namera da mu oblakam ubavo e barem navecer da mu se slobodni nodjencata ama moram.

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 95
29.9.2011 23:20:31   
*miki mami*
Mu oblekuvam odkako zaladi zatoa sto nikogas ne e pokrien ni edna sekunda i jas na mene koga oblekov pa sto ostalo za negouser posted image

(Одговор на членот vida)
Непосредна врска до пораките: 96
30.9.2011 13:09:58   
Andriance
Jas ne mu oblekuvam...ne znam nekako shpikoznite m se dovolno, baska si e pokrieno so jorgance..ama koga kje zaladi epten mislam deka kje mu oblecam..ako mu smetaat znam kje gi nema sabajleto user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот *miki mami*)
Непосредна врска до пораките: 97
5.10.2011 23:58:50   
Natuska85
Ај јас пак да си прашам тука уште рано е ама чисто информатиноuser posted image .На машките user posted image преку зима им облекувате хуллахопки или пак ѕиврички одоздолаuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 98
6.10.2011 8:06:23   
anedespo
Zavisi od deteto. Kaj nas sin mi nosi i dzivri i hulahopki. Koga kako. A malata ja nerviraat dzivri, pa saka hulahopki. 

Непосредна врска до пораките: 99
6.10.2011 8:36:06   
Annet
i mene me zasega ova prasanje,kako da ja oblekuvam bebuskava,saka da e otkriena od polovina nagore a nozete slobodni da si preta.se mislam da kupam vrekicka za spienje,ama neznam dali gi ima po dukanive??? znam deka ne se pokrivaat skros do gore bebencata ama zima ide???? ili nesto da kupuvam za nagore pletenko of leleeeeeeee

(Одговор на членот anedespo)
Непосредна врска до пораките: 100
Страница:   <<   < Претходна страница  2 3 [4] 5 6   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  2 3 [4] 5 6   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?