Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 13.11.2009 12:02:39
BEBICA
Sabajle bv super raspolozena no pred malce mi dojde svekrvami celata uspanicena od ovoj svinskiot grip, i pocna da zbori kako naviena i mi prekipe i i rekov da prestaneda kreva panika znaci zbesnav. I vide nevide si poigra malku so Monika i si otide.Mi drzese predvanja kako ne sum trebala da ja nosam Monika na kontrola na fizijatar i ortoped a treba sega od ponedelnik da ja nosam,tamu ke zakacela virus. Lele mi go digna pritisokot.
RE: Како се чувствувате денес ? 13.11.2009 12:36:29
Bogdancanka
јас денес сум супер некако исполнета и срекна а причина за тоа беше едно девојче што пред некој ден и дадов некоја кутија со алишта и денес излегов на кратко да прошетам и ја сретнав,носеше една јакна што и дадов и девојчето веке незнам по кој пат ми се заблагодарува и некако многу и се ирадував незнам некако многу убаво ми е чувството што девојчето е многу срекно за се што сум и дала а и кога гледам дека јас со тоа на некој начин сум ја исполнила.Дали вие некогаш сте го имале тоа чувство?
RE: Како се чувствувате денес ? 13.11.2009 13:45:39
Enika
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka
јас денес сум супер некако исполнета и срекна а причина за тоа беше едно девојче што пред некој ден и дадов некоја кутија со алишта и денес излегов на кратко да прошетам и ја сретнав,носеше една јакна што и дадов и девојчето веке незнам по кој пат ми се заблагодарува и некако многу и се ирадував незнам некако многу убаво ми е чувството што девојчето е многу срекно за се што сум и дала а и кога гледам дека јас со тоа на некој начин сум ја исполнила.Дали вие некогаш сте го имале тоа чувство?
da redovno podaruvam obleka...se sto nosam go davam ist i doma kaj mene majka mi posebno:)taka treba site da pravime...koga gi pravam drugite srekni ja sum uste posrekna i ja se oseka super iako doma se gotbi i n a naveliko..gosti na rucek
RE: Како се чувствувате денес ? 13.11.2009 14:10:16
ripce
настинато... не знам веќе по кој пат настинувам оваа есен. Неделава имав колоквиуми, по цел ден учев и само основните работи по дома гледав да ги завршам. Сега имам еден куп работа, која треба да ја завршам денес и во недела пошто утре сме на свадба. Ама неможев, а да не ѕирнам што се случува на рр.
RE: Како се чувствувате денес ? 13.11.2009 15:35:39
Палешка РР
Па откако се препалив сабајле заради температурата на Марио, се смирив дуууури по прегледот и потврдата од доктор дека не е во прашање свински грип Потоа денот си доби некој нормален тек. Си ја видов Миа и се видов со луѓе кои ги немам видено долго време.
RE: Како се чувствувате денес ? 13.11.2009 15:40:10
mami
Денот ми почна прекрасно- со пораката дека Срничка има ќерка..после се изнашетавме со Лука- мм е на работа, после си заспа- и уште спие, веќе 3 часа, јас си исчистив се во спална, ја раскренав собата каде моментално спие, пуштив 3 машини, измив садови..и конечно да се видам со вас
RE: Како се чувствувате денес ? 17.11.2009 11:30:00
Bibi_S
мислам дека секој момент ќе повратам. ама на работа сум па некако се воздржувам. не можам да сфатам. таман се радував што првите три месеци од бременоста не ми се лошеше, и си реков нема да повраќам цела бременост. Сега сум во второ тромесечие и мене сега повеќе ми се лоши од претходно. само овошје јадам, тоа ме освежува. ај ќе си каснам сега еден портокал.
RE: Како се чувствувате денес ? 17.11.2009 19:01:26
Bogdancanka
е сега се чувствувам ептен заникаде глава ми бучи,нозе ме болат,грб ме боли....секој мускул што постои на телото се се ме боли се осекам како да сум копала цел ден