Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 24.1.2010 12:10:48
dragana_vane
Mene krajniot termin mi e do 1 juni. Uste e rano no sepak go mislam, iako mi e ova vtora bremenost. Se cuvstvuvam odlicno, vcera bev na kontrola mi potvrdija deka bebeto e zensko, i deka e tesko 460g. , Imam uste polovina pat, sega za sega se e vo red, se nadevam deka taka i ke bide.
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 24.1.2010 12:35:17
biljana16
Jas se nadevam deka za pomaku od edna nedela ke go guskam moeto zlato. Inaku sum vo 39 nedela ama nekako poslednive denovi mnogu mi se teski. Samo go molam pobrzo da izleze. Se nadevam deka se ke bide vo red na pragajot.
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 25.1.2010 22:51:20
alex_mo
Билјана 16 потпишувам под тебе Јас во среда правам 38 недели..се надевав дека до сега се ке беше готово..ама еве женскава изгледа чека уште малку да си порасне,а и многу е ладно деновиве и не сака надвор.Девојки пракајте ни позитивни вибрации,за сите нас што броиме во денови ,а за возврат ние ке ви ги опишеме нашите искуства......
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 25.1.2010 23:02:55
Nikolina
od mene imate najgolemi guskiii isamo bi vi rekla Gospd dae so vas da vi dade lesnina i se najubo da mine,nemoj da se sekirate ili da se plasite ili da si mislite ova ke bide ona, jas go pravev toa i mngu se izmacuvav,ama premnogu,blagodarenie na Gospd se pomina super poubavo nemozese sega koga se pristuvam uste me lazaat mornici i si vikam kako mozev da bidam tolku glupava,ako vi kazam deka cela bremenos se plasev sega odvaj cekam nareden pat zosto treba da se uziva vo sekoj mig dur si vo blazena sostojba,pa toa e dar od Gospod i toj ke se pogrizi se da bidi vo red.pozdrav
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 26.1.2010 14:24:50
Slagjana
И јас во среда влегувам во 38-ма недела. Не знам зошто, но воопшто не ми е страв. Изгледа затоа што не знам што ме чека . Денес ќе одам на гинеколог, па се надевам ќе кажат уште колку има до крајот.
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 28.1.2010 16:36:36
Jasmince
Zdravo i od mene, da se uklucam i jas na ovaa tema za den dva vleguvam vo 39 nedela, ama aber mi se cini nemam za poroduvanje, pred nekoe vreme imav nekolku pati lazni bolki, ama kratki. Ginikologot mi vika e spremno pa ke cekame nekoj znak . A poslem toa samo Gospod da e so nas zdravi i zivi ke vi pisam zaedno so moeto ringerajce, koga ke ima nesto novo, koga ke se olesnam , a vie bidete so mene
< Поракaта ја уредил Jasmince -- 28.1.2010 16:46:16 >
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 28.1.2010 22:46:36
alex_mo
samo Gospod da e so nas zdravi i zivi ke vi pisam zaedno so moeto ringerajce, koga ke ima nesto novo, koga ke se olesnam user posted image , a vie bidete so mene user posted image
Јасминче јас потполно потпишувам со тебе...еве и јас сум 38+2 недела....не се знае кога ке биде,сакмо господ со нас...па ке се срекаваме на други теми ..за бебиња...Поздрав и цела подршка од мене
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 30.1.2010 0:35:32
zaklina
eve da se vklucam i jas na forumov. veke sum vo 36 nedela i kako prvorodka epten sum ispanicena inaku da ve pofalam deka ste mnoooogu pozitivni i deka vo mnogu situacii mi imate pomognato. pozdrav do site na rr
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 30.1.2010 0:46:48
Anushka
алекс_мо само така!!!! Жаклина, добредојде! Тоа што те очекува е најубавата работа на светот. Немада мислиш така кога ќе се случува, ама после тоа... Еве, јас имам три, а со мм се мислиме за уште едно (ха,ха) Значи, не е страшно, а најмалку за паника!