Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 30.1.2010 14:51:43
alex_mo
Фала ви девојки на позитивните вибрации,да знаете дека многу ми значат и ке ми требаат и мене и на сите мамички што се га се во исчекување...
..Fala ti alex_mo samo so lesno da si se olesnime i dvete. Mene lekarot mi rece deka do sabota ke se porodam ama eve bolki seuste me nemaat fateno. Сакав да прашам каде е Билјана 16...таа пишуваше дека др и рекол дека до денес ке се породи....имате ли информации.......сепак еве позитивни вибрации за неа и бебушот........
И уште едно прашање...кој ке ми го даде бројот на моб. за веднаш (после тато и бато) ,да знете вие за моето и ваше бебче?
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 1.3.2010 13:21:56
ananikol
Se trkalam pacuvce...
Eve me vo 30-tata nedela,sega glavna preokupacija e..eee ova race bese ili nodze .Masala mnogu aktivno e.
Me nema bas cesto no od vreme na vreme sum tuka ve sledam mozi ne dovolno kako na pocetokot no sega sme zafateni so mnogu raboti pa i toa ke pomine i eve me mene tuka pak so vas
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 8.3.2010 18:28:30
liljace
eve sum i jas vo odbrojuvanjeto hehe od utre oficijalno vleguvam vo 37 nedela (9-ti mesec) se nadevam da bide se vo red i mnogu sum nestrplivam plus osekam deka ke bide za brzo hehehe so lesnona site idni mamicki pozz do site
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 9.3.2010 13:41:01
BILE.F
Eве и јас да се приклучам на одбројувањето 32 недела. Значи прва ни е Annabel, liljace, lilit, Јас па ananikol! И мислам дека повеќето се машки! Ај со лесно нека ни е на сите!
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 13.3.2010 11:50:04
biljana_ppp
jas trebase do vcera 12mart mi bese posledna data,ama ic ne veruvam na dati po so sestra mi i bratucetka mi gi rodija 2 nedeli pokasno,taka da na dati ne se baziram koga ke si saka toa togaj ke si izleze,a posledniot pat koga bev na eho izleze 19 mart posledna data pa ke vidime
RE: Ајде заедно да ги броиме деновите! 16.3.2010 20:44:30
liljace
mnogu sum nestrplivaa ajde ajde te cekame site hehehe sekoj den osekam se pogolemi bolki ama ne izleguva zanm imam vreme ama kolku pomalku vreme ostanuva tolku netrpelivosta e pogolema