Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Женски може ли да му давам праски од компот? Компотот е од лани направен и е сосема природен едино ми е што има шеќер ама мислам нема многу, проба кашичка од праска и ја обожава а јас се трудам повеќе домашно да му давам па дали може од нив да му правам кашичка?
Може..и јас и давав на Миа, со бисквити или ориз.
Ole, jas lukce ili kromidce veke mu stavam povremeno koga ke mu se vari supickata ama praz se uste nemame probano. Mislam deka se dava pokasno,po lukceto i kromidceto ama koga tocno neznam
Dali stavate magdenos i site ostanati zeleni od ovaa grupa na mene mi rece pedijatarot dka moze da stavam vo kasickata vareni i dea bile dobri za stomaceto
Јас вчера боранија прв пат му дадов со морков и се изнајаде! Ќе пробам и со грашак деновиве, а докторката ми рече дека може и грав убаво било за стомакот.
Пак јас со прашањата ноќните кашички како им ги дававте на пред спиење или малку порано, сакам да му дадам некогаш ама моево е научено со млекце навечер да го наполни мешето па да спие, совет?
Ние имаме 6 месеци и една недела и педијатарот ми рече може да се почне со месо, ама јас пошто почнав со дохран од 5 и пол некако ми е наеднаш на месо да се префрлиме мислам дека ќе почекам до 7 а инаку можеш супа пример со морков и брокула и да ставиш мевце па од водата прво да даваш па после со месото, значи од 6 месеци може ама ти најдобро знаеш а мислам дека за почеток е пилешко или телешко
Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
Како да го спремам оризот? и со што да го мешам оти вака само ориз малку има блуткав вкус. Инаку му давав само ориз (малку потпечен и смелен ориз го сварив како пудинг)и вчера ориз и брокула готова кашичка, но има многу лош вкус и мирис, па сакам да смешам со нешто. предлог?
Како да го спремам оризот? и со што да го мешам оти вака само ориз малку има блуткав вкус. Инаку му давав само ориз (малку потпечен и смелен ориз го сварив како пудинг)и вчера ориз и брокула готова кашичка, но има многу лош вкус и мирис, па сакам да смешам со нешто. предлог?
Јас оризот секогаш му го мешав или со банана или со јаблко варено или печено, само така го јадеше, инаку не сакаше да го јади и додека беше помал му давав само мелен ориз