Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
super se osobeno jagotkata mi se dopaga,jas do sega imam praveno samo edna i toa za proba so lokum ja krasev vo vid na pajce ke vi ja pratam sega no ne e za rodenden za babino na kumceto nase a zdravje sega sum bremena 7 mesec i koga ke se rode mojata kerkicka za 1ot rodenden ke i ja pravam jagotka pozdrav
[/quote
< Поракaта ја уредил mamicka77 -- 2.6.2011 14:37:50 >
Aaaaaaaaaaaa dobro ok uspeav da ja pratam slikata ova bese tortata na tino za 2 rodenden.tortata bese super,odzgora bese sp likum,a odvnatre bese testo i fil so cokoklado i orevi.mmmmmmm super vkusno.
"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Ovde prasav mi rekoa na kg , pa malku me zbuni zatoa prasav.a spored kg nemam orientacija ,da ja vidam znam kolkava sakam I uste edno prasanje im dadovte li na da ja probaat tortata
Нормално дека му дадов! Па за него е. Нашата беше со тесто од ванила и крем од вишни. Немаше јаткасти плодови намерно, за да можат и децата да ја јадат што беа на роденденот. Значи нека биде пообична. Можеш и чоколадна со нешто овошно, тоа сите јадат.
јас имав нарачано чоколадна, со чоколаден крем, мека и убава, да може и бебенце да ја јаде. се топеше во уста. знаев дека лешник е подобра, но што ако некое од дечињата на роденденот е алергично на лешници?!?! затоа чоколадна и нема грижи.
Nie imavme Kinder Torta , meka fina bez jatkasti plodovi i super bese. So ogled na toa deka imavme incident deka trebase da pravam torta pa ne mi ispadna , imavme torta napravena od sabajle vo 12:00 za vecerta vo 19:30. Decata se utepaa od jadenje po dve tri parcinja si zemaa :)) Normalno mu dadov na Viktor da si proba:-)
еве ваква ни беше тортата за 3-тиот роденден на моите близначки кои го прославивме во понеделникот. Внатре беше чоколаден мус, мека и чоколадна да може сите да си јадат, па и најмалецките
Za prviot rodenden imavme torta so likot na Vini Pu-doma imame takvo mece sto E. go obozava i si go vikame Meco, taka sto resiv jas da i odberam ovoj pat, a od dogodina sama ke si bira